Eğlen, Keşfet, Yarış

Eğlen
ve Keşfet
Maceraya
Atıl
Dalgalara
Karış

CORBY M1

DENİZ SCOOTERI

Corby M1 Deniz ScooterI

Sınırlarının Ötesine Geç!

Cool tasarımı, 70 dakikalık uzun kullanım süresi ve güçlü motoruyla su altı scooterını keşfetmeye hazır mısın? Maksimum esneklik sağlayan ergonomik tasarımı sayesinde güç ve konfor bir arada yer alıyor.
Aksiyon Kamera
Bağlantı Noktası
Maks. Hız
1.5m/s
30 Metre
Derinlik
3 Hız
Ayarı
Uzun Kullanım
Süresi
10 Ah
Batarya
Düşük Şarj
Uyarısı
4.4 kg
ağırlık
Eğlen, Keşfet, Yarış

Corby M1 Deniz Scooterı

Corby M1 Deniz scooterı ile suyun altında yarışarak keşfetmenin tadını çıkarın.

3 Hız Ayarı

Üç farklı hız seçeneği ile ister yavaşça su altını keşfedin isterseniz de hızlı bir dalış deneyimi yaşın. 0.6m/s, 1m/s ve 1.5m/s hız ayarları ile ihtiyacınıza göre hızınızı belirleyin.

30 Metre Derine Dalabilme

M1 Deniz Scooterı, 30 metre derinliğe kadar dalış yapabilme kapasitesi ile sizi su altı dünyasının derinliklerine götürür. Profesyonel dalgıçlardan amatörlere kadar herkes için uygun bir deneyim sunar.

Corby Deniz Scooterı Görseli
70 Dakika Kullanım Süresi

Uzun süreli kullanım imkânı sağlayan M1 Deniz Scooterı, tam batarya ile 70 dakika boyunca su altında kesintisiz sürüş deneyimi sunar. Su altı keşiflerinizi doyasıya yaşayabilirsiniz.

Aksiyon Kamerası Bağlantı Noktası

Su altı maceralarınızı ölümsüzleştirmek için tasarlanan bağlantı noktasıyla, aksiyon kameranızı kolayca monte etmenize olanak tanır.

Batmayan
Tasarım

Batmayan tasarımı sayesinde güvenli sürüş deneyimi sağlar.
Mutlu Çocuk
0 +
Güvenli Sürüş
0 +
Keşfedilmiş Yer
0 +

Corby Deniz ScooterI

Sınırları kaldır,
yeni maceraları keşfet!

Motor Gücü 500W*2

İki güçlü 500W motoru ile su altında hızlı ve güvenli bir şekilde ilerleyin. Yüksek performanslı motorları sayesinde zorlu koşullarda bile üstün bir performans sergiler.

Düşük Pil Uyarısı

Pil seviyesi %30 ve altına düştüğünde led ışık yanıp sönerek sizi uyarır.

Pratik Güvenlik Sistemi

Kullanım sırasında kaybolmaması için özel olarak tasarlanmış kelepçe ile birlikte gelir. Bu güvenlik özelliği sayesinde scooterınızı her zaman yanınızda ve güvende tutabilirsiniz.

Su Geçirmez Çanta

Su geçirmez çantasıyla, kişisel eşyalarınızı ve aksesuarlarınızı kolaylıkla taşımanızı sağlar. Dayanıklı yapısıyla eşyalarınız güvende.

Her Anını Eğlenceli Kıl!

Sonsuzluğu Keşfet!

Çift pervaneli Deniz Scooterınız ile artık yaz tatilleri daha eğlenceli geçecek. Sınırların ötesine geçmeye hazır mısın?

GÖKLERDE BULUŞALIM

Merhaba Maceraperest!

Heyecan verici bir dünyaya adım atmak için hazır mısınız? Sizi, keşif dolu yolculuklara çıkacağınız, eğlence ve adrenalin dolu anlarla buluşacağınız bir serüvene davet ediyoruz.